Roll-up baneri

  • Samostojeći plakati sa mehanizmom za uvlačenje i izvlačenje panoa
  • Dve standardne veličine: 85 x 200 cm i 100 x 200 cm
  • Nosač banera od laganog aluminijumskog materijala
  • Postavlja se jednostavno i brzo
  • Praktična oprema za promociju u zatvorenim prostorima
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Roll up baneri – samostojeći nosači plakata

Roll-up, ili rolo baner, najjednostavnije rečeno jeste samostojeći nosač plakata malih ili velikih dimenzija. Odlikuje ga postojanje mehanizma koji omogućava uvlačenje ispisa. Taj mehanizam konstruisan je tako da zaštiti tekst od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Nosač banera se pravi od laganog aluminijumskog materijala, a postavlja dosta jednostavno i veoma brzo. Zahvaljujući tim osobinama, rolo baneri su praktično nezamenjiva oprema namenjena promocijama na otvorenim i u zatvorenim prostorima. Roll-up baner je izuzetno funkcionalan i praktičan, izdržljiv, lako se montira i demontira (za najviše nekoliko minuta), a još jedna velika prednost im je i mogućnost zamene štampe na istim konstrukcijama više puta.

Kompletno rešenje za poslovne partnere

Učesnici sajmova, poslovnih konferencija, seminara i sličnih manifestacija često se susreću sa potrebom što efikasnijeg prezentovanja sopstvenih aktivnosti i potencijala. Za takve prilike, idealan vid reklamiranja su roll up baneri, jer su lako prenosivi i brzo se postavljaju bilo gde. Izuzetno su pogodni za isticanje i naglašavanje brenda ili promociju novog proizvoda. Zajedno sa Vama, odabraćemo najbolje rešenje za najrazličitije situacije.

Nudimo Vam kompletno rešenje, po sistemu „ključ u ruke“. Nakon dogovora oko sadržaja štampanog dela, banere dostavljamo u torbi za prenošenje, sa novim mehanizmom. Ističemo da je grafika štampana na specijalni film, namenjen isključivo za ovu upotrebu.

Roll up baneri – veličine

Možete se opredeliti za dve standardne veličine rolo banera:

  • 85 x 200 cm
  • 100 x 200 cm

Profesionalan pristup – besplatna dostava

Kao i u ostalim segmentima našeg posla, i kod rolo banera insistiramo na profesionalnom pristupu i rešenjima kojima će naše klijenti biti maksimalno zadovoljni. Osim što su naši proizvodi funkcionalni, trudimo se da ne zapostavimo ni njihovu estetsku dimenziju. Nakon realizovanog posla, Vaše rolo banere dostavljamo na kućnu adresu, kurirskom službom, bez dodatnih troškova.

Tu smo da vam pomognemo!

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja u vezi sa roll up banerima, ne ustručavajte se da nazovete broj 062 123 4560. Tu smo da Vam pomognemo i izađemo u susret.