Samolepljive etikete za med

  • Etikete za med – po vašoj meri
  • U koturu ili u tabacima u zavisnosti od metode lepljenja
  • U malim, srednjim i velikim tiražima
  • Ne postoji ograničenje u vidu forme nalepnica (pravougaona, kružna, elipsasta ili nepravilna)
  • Kvalitetna štampa, oštar otisak, sočne boje
  • Pogodne za staklene i plastične tegle i za metalne poklopce
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Savršene etikete za med – po vašoj meri

Etikete za med koje ćemo napraviti za Vas mogu biti unapred propisanih, standardizovanih dimenzija i klasičnog dizajna (pravougaone, na primer), a mogu biti i namenske , izrađene po afinitetima i specifikacijama koje nam dostave naši poslovni partneri. Drugim rečima, ovde u obzir dolaze najrazličitiji oblici: okrugle etikete, eliptične, ovalne etikete , etikete sa nestandardnim, zaobljenim ili nepravilnim ivicama, itd... Zagarantovana brzina izrade, bez posledica po visokoprofesionalne standarde, uz povoljne cene. Po izradi i štampanju etiketa za med one se krajnjim korisnicima dostavljaju uz pomoć kurirske službe.

Čemu služe samolepljive etikete za med

Zbog izobilja mogućnosti, javlja se potreba da se različite vrste meda propisno obeleže. Tu nam je od velike pomoći samolepljiva etiketa za med. Na njoj se nalaze osnovni podaci o poreklu, vrsti i sastavu meda. Kao i kod drugih proizvoda, etiketa za med može biti standardna (uobičajena), ali i neobična, unikatnog dizajna i karakterističnog oblika. Na etiketi za med mogu se nalaziti i neki dodatni podaci, ukoliko to proizvođač želi. Dobrom etiketom za med može se napraviti odlučujući korak u zadobijanju pažnje i poklanjanju konačnog poverenja od strane kupca. Etikete za med napravljene pod našim nadzorom ovaj proces čine efikasnijim!

Prednosti naših etiketa za med

Naše etikete za med primetićete odmah, jer ih karakteriše nekoliko važnih vizuelnih osobina – otisak je čvrst i veoma jasan, boje su odlično uočljive i verne, sa precizno izvedenim nijansama. Zahvlajujući tome, etiketa za med izrađena kod nas bez problema će nedvosmisleno i bez negativnih i neželjenih propratnih efekata (poput umrljane ili nejasne slike, duplog otiska, neubedljivih boja i slično) naglasiti baš one elemente koje naši poslovni partneri apostrofiraju kao važne i nezaobilazne.

Mogućnost izbora – ricovane i freezer etikete za med

Potrebno je naglasitit da kod etiketa za med postoji i mogućnost dodatnog izbora, koji se tiče specifične vrste samolepljive etikete. One, naime, mogu biti izrađene na dva načina: kao tzv. ricovane i kao freezer samolepljive etikete.

Ricovane etikete za med napravljene su mašinskim presecanjem prenosnog papira. Zahvaljujući tome, odlepljivanje ovako proizvedene samolepljive etikete izrazito je lako. Osim što se maksimalno pojednostavljuje proces obeležavanja meda, na ovaj način se prenebregavaju i neke negativne posledice, poput grebanja etiketa i njihovog neželjenog odlepljivanja, najčešće po ivicama.

Ukoliko se med čuva ili transportuje na nekoliko različitih mesta, može doći do određenih temperaturnih kolebanja. I za to postoji adekvatno rešenje – Freezer samolepljive etikete za med ne mare previše za temperaturne uspone i padove. Jednostavnije rečeno – na njih su sasvim imune! Zahvaljujući freezer etiketama, upakovani med možete izložiti i većim temperaturnim oscilacijama, bez straha da će se etiketa odlepiti i izgubiti negde bez ikakvog traga!

O medu

Hranljiva, ali i lekovita vrednost meda odvano je poznata čoveku. U medu se mogu naći vitamini, mineralni sastojci i enzimi, višestruko značajni u pravilnoj i zdravoj ishrani. Med ima ogromne prednosti u odnosu na ostale vrste zaslađivača i izvora energije. Pojedina srčana oboljenja su usko povezana sa konzumiranjem šećera – takvih, ili sličnih negativnih posledica nikada nije bilo kod konzumiranja meda. Med sadrži sve esencijalne aminokisleine, ima 37 mineralnih materija, kao i vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, PP, A, K i E, folnu kiselinu, organske kiseline, aromatične materije, itd...Kao što znamo, med proizvode medonosne pčele, tako što prikupljaju nektar iz cvetova biljaka i sa listova pojedinih četinara i lišćara. Zbog toga i postoje različite vrste meda – u zavisnosti od toga gde su, jezikom pčelara rečeno, pčele bile „na paši“.