Etikete za vino

  • Izrada u rolni ili u tabacima po zahtevu kupca
  • Nema ograničenja u vidu dimenzija, količine i formi
  • Kvalitetna štampa i prepoznatljive, sočne boje
  • Frizer samolepljivi papirni materijal je otporan na znojenje flaše
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Samolepljive vinske etikete za vino

Postoji mnogo vrsta etiketa, različitih dimenzija i oblika. U mogućnosti smo da Vašu ideju ostvarimo u prepoznatljivu, unikatnu etiketu, koja će dekorisati Vašu vinsku flašu.

Šta sadrži dobro osmišljena samolepljiva etiketa za vino?

  • Etikete treba da sadrže informacije o samom proizvodu, o proizvođaču, datumu i mestu proizvodnje, zatim rok trajanja.
  • Osim tih podataka, treba da mislite i na primamljiv izgled etikete, da ona prvo potrošača vizuelno osvoji, i da ga ona dovodi do iskušenja da proba Vaše vino.
  • Etikete su mali komadići papira, ali u sebi nose veliku moć i vrlo su bitni u procesu prodaje i marketinga Vašeg proizvoda.
  • Svaki potrošač dok ne zna za kvalitet proizvoda, prvo će fokusirati na etiketu kako ona izgleda i da li je primamljiva, nakon toga će degustirati sam proizvod.

Kako najlakše nalepiti samolepljive vinske etikete?

Samolepljive etikete se lako lepe. Odlepite prenosni sloj (silikonski papir) sa poleđine etikete, zatim stavite je na željeno mesto i prstima, pomoću pritiska, počev od sredine ka ivicama nanesite je.

Znojenje flaše više nije problem

Frizer samolepljive etikete

Frizer samolepljive vinske etikete su smišljene izrazito kao materijal za samolepljive vinske etikete, pošto su otporne na kolebanje temperature. Kod prethodno zahlađene vinske flaše na sobnoj temperaturi se pojavljuje efekat znojenja flaše. Specijalna osobina frizer etikete je da se ona u ovom slučaju ne odlepljuje od flaše, boce.

Oblici etiketa za vino

Kada je reč o oblicima vinskih etiketa, paleta je široka. Zahvaljujući našoj moderno opremljenoj štampariji, izrađujemo i pravougaone samolepljive etikete za vino pa i vinske etikete nepravilnog oblika, rezane po konturama (okrugle, ovalne, sa zaobljenim ćoškovima, itd.).

Dimenzije i forme

Vinske etikete izrađujemo po vašoj želji i meri. Nema ograničenja u vidu dimenzija i formi etiketa za vino.

Samolepljive etikete za vino – Vinarija Vinat