Samolepljive etikete za rakiju

  • Izrada u tabacima i u rolnama (za ručno ili mašinsko lepljenje)
  • Nema ograničenja u vidu dimenzija i formi
  • Kvalitetan, oštar otisak, sočne boje
  • „Freezer” samolepljivi papirni materijal otporan na kolebanje temperature i na vlagu – na znojenje flaše
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Etikete za rakiju – u svim dimenzijama i oblicima

Dobra etiketa za rakiju trebalo bi da sadrži sve relevantne informacije: od kog voća je dobijena, koliki je procenta alkohola u njoj, na kom geografskom području je proizvedena i slično. U veoma jakoj i kvalitetnoj konkurenciji, kakva nesumnjivo postoji kod nas, etiketa za rakiju može lako postati jezičak na vagi koji je pretegnuo i pomogao kupcu da se odluči baš za Vašu rakiju. Zbog toga pomoć profesionalaca kod izrade etikete za rakiju može biti izuzetno dragocena i delotvorna.

Naše etikete za rakiju mogu biti standardnih dimenzija, ali se mogu prilagoditi zahtevima poslovnih partnera. Ukoliko smatrate da je Vaša rakija neobična, drugačija, po nečemu posebna, potrudićemo se da i etiketa koja ide uz rakiju prati taj trend. To se može istaći, na primer, neobičnim oblikom etikete, maštovitim tekstom, malom dozom duhovitosti… Za kvalitet etiketa za rakiju, bile one standardne ili po porudžbini, ne morate brinuti – zahvaljujući tehnologiji štampanja koju primenjujemo otisci su oštri, slike i tekst na etiketama za rakiju veoma visokog kvaliteta, a boje prirodne i pažljivo nijansirane. Na kraju, ali možda ne i najmanje važno – gotove etikete za rakiju dostavićemo na Vašu adresu kurirskom službom.

Freezer i ricovani materijal za etikete za rakiju

Kod odabira etiketa za rakiju pažnja se najčešće usmerava na uslove koje bi etikete trebalo da ispunjavaju, kao i na njihovu krajnju namenu. Ukoliko se, na primer, očekuje čuvanje rakije na različitim temperaturama i njeno izlaganje značajnim toplotnim oscilacijama, najbolji izbor su tzv. freezer etikete. Ove etikete za rakiju lako će se izboriti sa naglim grejanjem ili hlađenjem i tako sprečiti pojavu „znojenja“ nalepnice i njeno eventualno otpadanje.

Pomenućemo i ricovane etikete za rakiju, koje se dobijaju tako što se prenosni papir mašinski preseče. Njihovom upotrebom obezbeđuje se veoma jednostavno i brzo odlepljivanje etikete od podloge, a zbog načina na koji su napravljene eliminisan je rizik od njihovog grebanja.

O rakiji

Kažu, sa razlogom, da postoje dve stvari u koje se, kod nas, svi razumeju – selektovanje fudbalskih reprezentacija i pravljenje rakije. Rakija je, ima tome već mnogo stoleća, zanimacija koja zaokuplja prilično veliku pažnju. Rasprave oko toga od čega je najbolje praviti rakiju, kako je ispeći, na koji način je čuvati i kada konzumirati deo su nacionalnog folklora i drevnih i urbanih legendi. Rakija je nezaobilazna u svakodnevnim situacijama, porodičnim okupljanjima, velikim slavljima, ali i u nekim od najtežih trenutaka u životu. Ona se drži na skrovitom mestu do dečjeg punoletstva, njome se nazdravlja za dugovečnost, u zdravlje mladenaca, novorođenčadi, položenog ispita, novog automobila… Ukratko rečeno – da nije dobre i kvalitetne rakije, valjalo bi je, po svaku cenu, izmisliti. Zvuči pomalo neverovatno kada se kaže da je rakija u naše krajeve stigla zajedno sa Turcima, u XIV i XV stoleću, jer se, baš zbog jake ukorenjenosti tradicije izrade rakije, stiče utisak da je ona oduvek prisutna u našim životima.

Već su antologijske brojne doskočice na temu nespremnosti Srbije da se priključi Evropskoj uniji ako cena za to bude zabrana proizvodnje rakije u individualnim domaćinstvima. Naše sposobost da trpimo, u prošlosti toliko puta uspešno testirana, izgleda je najmanja kad je potencijalno odricanje od domaće prepečenice u pitanju. Osim po domaćinstvima, rakija se, naravno, proizvodi i industrijski, u mnogo većim količinama. Kako god da se priprema i dobije, neophodno je da se rakija propisno obeleži i tu Vam možemo pomoći, bilo da ste mali proizvođač ili rakiju proizvodite u velikim količinama i plasirate je na domaće ili inostrano tržište.