Etikete za ambalažu

  • Nalepnice u rolni ili u tabaku za mašinsko ili ručno lepljenje
  • Mogućnost odabira materijala: samolepljivi papir ili sintetika (PP, PE, PVC)
  • Dodatna zaštita lakiranjem ili laminacijom po potrebi
  • Fleksibilnost u pogledu oblika i veličine
  • Pogodne za sve tipove ambalaža: plastične kanistre i kantice, plastične i staklene tegle, kese, papirne ili kartonske kutije itd
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Samolepljive etikete za ambalažu

Vreme obimne industrijske proizvodnje, karakteristično za naše doba, odlikuje se i propratnim efektima, poput povećanog obima saobraćaja i masovne potrošnje. Transport robe u takvim uslovima je od ključnog značaja, pa su veliki resursi namenjeni baš toj grani uslužnih delatnosti. Jedan od glavnih oslonaca u tom segmentu, uz pogonska goriva, svakako je i industrijska proizvodnja ulja i maziva, namenjena najrazličitijim potrebama.

Uz njih, postoji još dosta nusproizvoda koji se dobijaju dodatnom preradom osnovnih namirnica u industriji ulja i maziva, ali i mnoštvo drugih supstanci, namenjenih industriji ili masovnoj potrošnji, koje se ne mogu pakovati, transportovati ili prodavati na uobičajen način. Budući da se radi o proizvodima koji mogu biti tečni, viskozni i delimično ili sasvim čvrsti, za njih se koristi i naročita ambalaža. To su, pre svega, najrazličitiji kanistri, kutije, kartonska ambalaža, aluminijumske konzerve i slično. Za sve njih je, naravno, neophodno brzo i nedvosmisleno prepoznavanje sadržaja, bez otvaranja ambalaže, za šta će idealno poslužiti naše samolepljive etikete.

Šta nudimo, kakve etikete za ambalažu izrađujemo?

Samolepljive etikete za ambalažu za ulja i maziva, kanistre, kao i sve vrste nestandardnih ambalaža, mogu biti regularnog oblika i veličine, ali i izrađene na drugačiji način, ukoliko to naši poslovni partneri žele. Kao i kod drugih vrsta etiketa, koje se upotrebljavaju za često korišćene proizvode, i ovde se možete opredeliti za jednoobraznost (u slučaju masovne proizvodnje ili prodaje) ili nesvakidašnjost (kada proizvodite i prodajete u malim serijama neki od proizvoda koji se pakuje u pomenute vrste nestandardnih ambalaža).

U kojim uslovima se mogu upotrebljavati samolepljive etikete za ambalažu

Temperatura na kojoj su naše nalepnice upotrebljive kreće se od -20 do +90 stepeni Celzijusovih, što ih čini idealnim izborom kod izrade etiketa za ulja i maziva, kanistre i druge ambalaže. Karakteristično za njih jeste da su izuzetno otporne na temperaturne varijabilnosti, pa ćete njihovom upotrebom biti bezbedni u pogledu „znojenja“ i sličnih negativnih pojava prilikom skladištenja i transporta robe.

Imate pitanje? Rado ćemo vam pomoći!

Ako Vas, osim pomenutih specifikacija, zanima više pojedinačnih detalja, sa zadovoljstvom ćemo Vam pojasniti sve eventualne nedoumice. Procedura je jednostavna – pozovete broj 062 123 4560 – naša je obaveza da objasnimo sve što Vas, u vezi sa našim etiketama, interesuje.