Kézműves sör címkék

  • Ragasztási módtól függően tekercsben vagy ívnyomással
  • Méretek, formák, mennyiség tetszés szerint
  • A címke anyaga lehet papír vagy műanyag (PP, PE vagy PVC)
  • Alkalmas alumíniumdobozokhoz is
  • Rövid gyártási idő a digitális technológiának köszönhetően
  • Professzionális, minőségi, vonzó megjelenés
Érdeklik a részletek? Lépjen kapcsolatba velünk!

Címkék az Ön óhaja szerint

Méretek és formák

Gyártunk standard méretű és formatervezésű sörcimkéket, de egyedi megrendelésre is. E címkék formája lehet négyszögletes, kerek, ovális, de egyéb szabálytalan alakzat is, adott esetben lekerekített sarokkal. Szavatoltan minőségi és gyors címkegyártás, magas szakmai színvonalon, kiváló ár–érték aránnyal. A sörcímkéket futárszolgálat szállítja a megrendelő címére.

Anyagok

Az öntapadó sörcímkék különböző anyagok felhasználásával készülhetnek. Papírból vagy műanyagból, mint amilyen a polipropilén (PP), a polietilén (PE) vagy a polivinil-klorid (PVC). A műanyagok alumíniumkannákon is használhatók, mert igen alacsony hőmérsékletet is megtűrnek.

Fagytűrő sörcímkék – ellenállók a hőmérséklet-ingadozásnak

A sörivók szinte fanatikusan ragaszkodnak ahhoz, hogy italuk a felszolgáláskor megfelelő hőmérsékletű legyen. Mivel hűteni kell, gyakran előfordulhat, hogy a címke az ital fogyasztásakor „megizzad”, és leválik a hordozófelületről. A probléma megoldása a hőmérséklet ingadozásnak ellenálló, fagytűrő anyagból készült címke. Kedvenc sörét hőmérséklet-ingadozásoknak teheti ki anélkül, hogy a címke leválásától kellene tartania!

Sörcímke - az értékesítési folyamat fontos közvetítője

A címke alapvető információkat tartalmaz a sör tipusáról, gyártójáról, lejárati idejéről és hasonlókról. A fogyasztói célcsoporttól függően a címke lehet hagyományos és egyszerű, de sajátos, egyedi kialakítású és formájú is, amivel azonnal képes figyelmet kelteni. A jól megtervezett sörcímke jelentős marketingpotenciált hordoz magában, és szoros kapcsolatot alakíthat ki a gyártó és a végfelhasználó között. A sörcímkék úgymond fontos közvetítői az értékesítési folyamatnak.