Etikete za kraft pivo

  • Izrada u rolni ili u tabacima u zavisnosti od metode lepljenja
  • Dimenzije, forme, količina po želji
  • Materijal nalepnice može biti papirni ili sintetički (PP, PE ili PVC)
  • Pogodne i za aluminijumske limenke
  • Brza izrada zahvaljujući digitalnoj tehnologiji
  • Profesionalan, kvalitetan, primamljiv izgled
Zainteresovani? Kontaktirajte nas.

Etikete po vašoj želji

Dimenzije, forme, veličine

Naše etikete za pivo mogu biti standardnih dimenzija i dizajna, a mogu se izraditi tipski, po želji i specifikacijama naših kupaca. Etikete, dakle, mogu biti pravougaone, ali i nepravilnih oblika – okrugle etikete, ovalne etikete, etikete sa zaobljenim ivicama, itd... Garantujemo brzu i ekspresnu izradu etiketa, po visokim profesionalnim standardima i cenama koje imaju odličan odnos uloženog novca i isporučenog kvaliteta. Odštampane etikete za pivo dostavljamo kurirskom službom.

Materijali

Samolepljive etikete za pivo izrađujemo koristeći više materijala. One mogu biti papirni, pa i sintetički, kao što su polipropilen (PP), polietilen (PE) ili PVC. Sintetički materijali su pogodni i za aluminijumske limenke i mogu trpeti veoma niske temperature.

Ricovane etikete za pivo

Ricovane etikete za pivo napravljene su tako što je prenosni papir mašinski presečen. Zahvaljujući tome, odlepljivanje samolepljive etikete od podloge je veoma jednostavno. Na ovaj način se izbegava grebanje samolepljive etikete, kao i njeno odlepljivanje po ćoškovima.

Freezer etikete za pivo – otporne na kolebanje temperature

Jedna od stvari o kojima pivopije gotovo fanatično vode računa jeste temperatura na kojoj se pivo služi. Ono mora biti propisno ohlađeno, pa se često dešava da prilikom konzumiranja prethodno rashlađenog piva na sobnoj temperaturi dolazi do „znojenja“ etikete, uz mogućnost njenog odlepljivanja. Postoji, naravno, rešenje i za tu vrstu problema . Freezer samolepljive etikete za pivo otporne su na kolebanje temperature. Zahvaljujući freezer etiketama, svoje omiljeno pivo možete izložiti temperaturnim oscilacijama bez bojazni da će sa njega otpasti etiketa!

Etiketa za pivo – važan posrednik u procesu prodaje

Etiketa za pivo sadrži osnovne podatke o vrsti piva, proizvođaču, roku trajanja i slično. U zavisnosti od toga na koju ciljnu grupu se računa, etiketa može biti jednostavna i klasična, ali i neobična, jedinstvenog dizajna i oblika, sposobna da trenutno privuče pažnju. Dobro osmišljena etiketa za pivo nosi u sebi značajan marketinški potencijal i predstavlja snažnu vezu između proizvođača i krajnjeg potrošača. Etikete za pivo su, može se i tako reći, važan posrednik u procesu prodaje.

Kratka istorija piva

Pivo je ljudima poznato još od početaka civilizacije. Jedno od najstarijih pića proizvodilo se gotovo oduvek, a prvi pisani tragovi o tome potiču još iz vremena sumerske civilizacije, 6.000 godina p.n.e. Na evropski kontinent pivo je stiglo oko 1.000 godine p.n.e, da bi do značajnijeg razvoja pivarstva došlo u XIX veku. Danas je proizvodnja piva unosan industrijski posao ogromnih razmera, ali i ljubomorno čuvana porodična tajna mnogih malih, zanatskih preduzeća. Da bismo se u moru najrazličitijih proizvoda snašli, neophodno je da sva ta piva budu nekako obeležena. Najbolji način za to je, naravno -samolepljiva etiketa. Dobra etiketa za pivo sadrži sve informacije koje zanimaju iskusnog pivopiju, ali i početnike i amatere u ispijanju dragocene gorke tečnosti.